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Moroccan Carrot Salad // Ensalada marroquí de zanahorias

Spice up carrots with this no-fuss raw salad. Most of the ingredients are probably already in your pantry, making this dish a staple for any time of the year.

2014-07-24 16.04.15

Moroccan Carrot Salad

Ingredients

  • 1 pound carrots, coarsely grated
  • ¼ c vegetable or olive oil
  • 3 – 4 tablespoons fresh lemon juice
  • ¼ c chopped fresh cilantro or parsley
  • 2 to 4 cloves garlic, mashed or minced
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp sweet paprika
  • Pinch of salt
  • About ½ tsp cayenne

Directions

  • Mix all ingredients in a large bowl.
  • Cover and let marinate for at least 2 hours.
  • Serve cold or at room temperature.

Recipe adapted from epicurious.com.

2014-07-25 12.36.10

Da vida a zanahorias con esta cruda ensalada no-escándalo. La mayoría de los ingredientes son probablemente ya en su despensa, por lo que este plato una esencia para cualquier época del año.

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Ensalada marroquí de zanahorias 

Ingredientes

  • 1 libra de zanahorias, rallado grueso
  • ¼ c vegetal o aceite de olive
  • 3 – 4 cucharadas de jugo de limón
  • ¼ c cilantro o perejil picado
  • 2 a 4 dientes de ajo, puré o picado
  • 1 cucharadita de comino molido
  • 1 cucharadita de pimentón dulce
  • Una pizca de sal
  • ½ cucharadita de pimienta

Instrucciones

  • Mezclar todos ingredientes en un tazón grande.
  • Cubra y deje marinar por lo menos 2 horas.
  • Servir frío o a temperatura ambiente.

Receta adaptada de epicurious.com

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Blog post and photos by Jennifer Markowitz

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