IMG_3172

Veggie Chips/Chips de verduras

IMG_3170

 

Ingredients:

  • 1 bunch collard greens, swiss chard or kale
  • olive oil
  • sea salt
  • desired spices (optional): garlic powder, chili powder, Parmesan cheese, etc.

Directions: Wash and thoroughly dry kale, collard greens or swiss chard. Remove the veins and cut into chip-size pieces. Place in a plastic ziplock bag with 1-2 tablespoons olive oil, and desired spices, such as sea salt, garlic powder, chili powder, Parmesan cheese, etc. and shake bag until greens are evenly coated. Place on baking sheet and bake in oven at 350 degrees until crispy. Enjoy!

IMG_3174

 

Ingredientes:

  • Col silvestre, acelga o col rizada
  • aceite de oliva
  • sal de mar
  • especies (opcional): ajo en polvo, chili en polvo, quedo parmesano, etc.

Como hacerse:

  • Lava y seca las verduras. Córtalos en el tamaño de un chip. Ponlos en una bolsa con 1-2 cucharas aceite de oliva y los especies que quieras, por ejemplo sal de mar, ajo en polvo, chili en polvo, quedo parmesano, etc., y agitar la bolsa hasta que este bien mezclado. Ponlos en el horno en una bandeja a las 350 grados hasta que estén crujiente. ¡Buen provecho!

IMG_3172

 

Photos by: Yael Gottlieb

One thought on “Veggie Chips/Chips de verduras

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s