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Stuffed Bell Peppers/ Pimientos Rellenos

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Stuffed Bell Peppers

  • 6 bell peppers
  • 2 cups cooked brown rice
  • 1 cup scallions or onions, chopped
  • 2 cloves garlic
  • 1 cup corn
  • 1 cup carrots, chopped
  • 1 cup tomatoes, chopped
  • 1 cup cilantro, chopped
  • 1 cup kale, spinach or swiss chard, chopped
  • 1 tablespoon cumin
  • 1 tablespoon paprika
  • 1 tablespoon chili powder
  • 1 tablespoon olive oil
  • salt and pepper to taste

Directions: Mix raw vegetables with rice or sauté in olive oil and stuff peppers. Remove the core and stuff them with raw or cooked vegetables. You can also bake the bell peppers for added flavor.

Pimientos Rellenos

  • 6 pimientos dulces
  • 2 tazas arroz integral, cocido
  • 1 taza cebollin o cebolla, picada
  • 1 dientes ajo, picado
  • 1 taza zanahoria, picada
  • 1 taza maiz
  • 2 jitomates grandes, picados
  • 1 taza jitomates, picados
  • 1 taza cilantro, picado
  • 1 taza kale, espinaca o acelgas, picados
  • 1 cucharada comino
  • 1 cucharada paprika
  • 1 cucharada chile en polvo
  • 1 cucharada aceite de oliva
  • sal y pimiento al gusto

Como hacerse: Mezcla verduras crudas con el arroz o sofríe en aceite de oliva y rellena pimientos. Quitar las semillas y después rellenarlo con la mezcla. También puedes hornear los pimientos.

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